Video galleri

Her har vi samlet alt det fantastiske videomaterialet til produktene våre. Du finner dem også på vår svenske Youtube-kanal under Black Wolf

TØMMERHENGER

Robust tømmerhenger som gjør det mulig å trekke store tømmerstokker ut av skogen med ATV. Tømmerhengeren utnytter naturlovene og løfter automatisk opp stokken uten at du trenger å anstrenge deg.

Slaghack Field 120

Field 120 er en kraftig slagklipper/beitepusser som er perfekt til klipping av alt fra store plener til beitemarker. Slagklipperen har hjul som kan monteres bak for perfekt kantskjæring eller på siden for bedre stabilitet og kjøreegenskaper.

Plog 150/180

Få snøryddingen unna med en plog på din ATV eller UTV. Plogskjæret fra Black Wolf er optimalisert for brøyting av snø, men kan også håndtere annet krevende arbeid som å skyve bort grus, sand eller annet tungt materiale.

FØRERHUS TIL UFORCE 600

Når regnet siler og kulda kommer krypende, kan du beskytte deg selv og UTV-en med dette solide førerhuset som er spesielt tilpasset UFORCE 600. Det perfekte UFORCE-førerhuset holder deg varm både på veien og ute i skogen.

Hydralisk plog 150/180 instruktion

Gjør snøbrøytingen til en fornøyelse med en hydraulisk plog til ATV eller UTV. Her får du en solid og praktisk plog med komfortable justeringsmuligheter. Plogen brukes helst til snøbrøyting, men er også effektiv når sand, lettere jord og annet skal forflyttes.